Mindre än tre månader kvar

Tänk vad tiden rullar på. Vecka efter vecka bockar vi av så nu är det inte lång tid kvar innan målgången. För att veta att vi fortfarande är kvar i denna cancerbubbla blev det en sväng till akuten igår pga feber. Proverna var ok så efter några timmar på sjukhuset var vi hemma igen med vår febriga kille. När Basti skulle ta blodprov kom det till en början inte så mycket blod vilket sköterskan gärna visade för oss och pratade mycket om. Hon berättade för Basti att hon nog behöver sticka i ett till finger men det bästa med det är att man får välja två presenter i sticklådan. Basti funderade en kort stund innan han svarade ”jag vill bara ha en present”. ”För att du inte vill sticka en gång till?” ”Nä precis, blodet kommer snabbt nu” I denna situation där jag själv försöker tänka på allt annat än blod men samtidigt vara ett stöd för Basti som sitter i mitt knä verkar han ändå obekymrad och intresserad av dessa droppar. Det blev ett stick till i ett annat finger efter att vi värmt hans hand och då fick jag höra hur mycket bättre det gick. Jag som är både stickrädd och tycker det är obehagligt med blod, är ändå lite stolt över mig själv som lärt mig en del under den här resan och endast svimmat en gång. Tur Basti är mycket modigare än sin mamma och att jag inte fört över mina rädslor till honom.

Eftersom det går vattkoppor på förskolan så får Basti inte vara på förskolan igen under tre veckor och idag var även febern kvar till lunch. Vi försöker underhålla oss på alla tänkbara sätt med spel, olika lekar och pyssel. Önskade ibland att jag var mer påhittig och gjorde dagarna mer strukturerade för Basti. Får se hur det blir de kommande veckorna.

Jag måste även passa på att tacka alla som köper Basti och Plåstermannen, det betyder så mycket för mig att många barn får ta del av den. Vid flera tillfällen när köpare hört av sig och berättat om sina och barnens reaktioner blir jag glad, stolt, rörd och tacksam, det betyder verkligen så mycket för mig. Tror även Basti är lite stolt över boken om honom som han på förfrågningar får vara med att ”signera”.

En reaktion på ”Mindre än tre månader kvar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s