God jul!

Vi vill önska alla en riktigt fin jul från vår familj 🎄

Detta är vår tredje jul med barncancer och alla jularna har sett olika ut. Jag minns första året hur jag ångrade att vi fick permission med Basti några timmar då han mådde så dåligt och hade så ont. Förra året mådde Basti mycket bättre än första året och i år hoppas vi på en jul tillsammans med nära och kära med mer energi hos Basti. Det är fantastiskt att se hur han utvecklas hela tiden både som person men även i vad han orkar, även om orken tar slut plötsligt så går allt framåt vilket är väldigt skönt. Det finns en ständigt närvarande oro hos oss föräldrar att febern ska komma men vi jobbar tillsammans för att förskjuta oron och leva i stunden för vi kan ändå inte påverka mycket som händer i framtiden. Men här och nu kan vi leva och göra det bästa av situationen. För egen del handlar det om lite avkoppling för att vila upp kropp och knopp till nästa års utmaningar med jobb, AjaBajaCancer och boken Basti och Plåstermannen som släpps i januari. Boken går att förhandsboka redan nu genom att skriva till oss.

God jul och va rädda om varandra ❤️

2 reaktioner på ”God jul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s