Skansen

Att hitta på saker som både jag och Basti tycker är roliga är det bästa som finns. Helst ska ju även Micke vara med men han jobbar en hel del så då får jag och Basti passa på. Idag tog vi bussen till stan där Basti först ville ha en korv och sedan en morotsmuffins, även om han endast åt glasyren så fick han i sig endel. Därefter tog vi båten över till Djurgården, just då kändes det inte som vi skulle komma in på Skansen. Basti ville sova och regnet började droppa. Väl framme med båten såg han Grönan och vaknade till. Även om regnet duggade gick vi till Skansen där även många turister gjorde oss sällskap. Vi gick till den nya delen med Östersjön och det var verkligen roligt att se vilket intresse Basti har för att lära sig nya saker. Han stod tyst en stund när jag berättade om fiskarna och sedan berättade han för mig. Detta är en fördel när man är ensam med Basti för då bryr han sig inte om barnen runt oss utan han är närvarande med mig. Efter vi kollat klart på en film om Östersjön gick vi ut i regnet igen där vi lyckades åka en karusell och äta glass. Efter dessa ca 2 timmar ville Basti sova och det tog inte mer än 30 sekunder så sov han. Energin tar slut så fort ibland.

Igår blev vi upphämtade vid bryggan några minuter från där vi bor av en båt. Basti har inte åkt båt på detta sätt tidigare vad jag kan minnas och hade laddat hela dagen. Han gick självsäkert i båten och även om han inte sa mycket såg jag leendet på hans läppar. När hastigheten ökade och vi körde över vågorna blev leendet ännu större för att inte tala om hur nöjd han var när han fick hjälpa till att köra. Efter en stund hade han åkt tillräckligt tyckte han för då ville han hem till pappa igen. Är väldigt tacksam över att Katties och Mathias tog sig tiden till denna upplevelse för Basti, betyder mycket för oss båda. Denna omtanke som de visar och andra personer i andra sammanhang ger så mycket energi till oss i vardagen vilket vi behöver och just nu lite mer än tidigare. Vill ge er alla runt oss en stor guldstjärna för att ni visar att ni bryr er🌟

En reaktion på ”Skansen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s