Ett år kvar

Ett år kvar.. På ett sätt känns det som det kommer gå snabbt och att det typ är imorgon som Basti är klar. På ett annat sätt känns det som det är väldigt lång tid kvar, mycket kan hända på ett år. Förhoppningsvis kommer det bli ett ”smidigt” år där Basti mår bättre hela tiden och att mycket positiva saker händer.

Vi har ändå passerat halvtid nu med marginal och Basti mår oftast väldigt bra även om energin kommer och går. Precis som vår energi som föräldrar gör, det är mycket roligt som händer men man märker ändå att ens egna energinivåer inte är där de var innan Basti blev sjuk. Som tur är har jag lärt känna mina signaler och vågar säga ifrån, inte pressa mig att göra allt trots att jag vill men vet att konsekvenserna efter blir för stora. Jag är faktiskt lite stolt över mig själv som vågar tänka på mitt fysiska och psykiska mående i första hand numera.

Kommande dagar händer det mycket spännande för AjaBajaCancer och jag hoppas att ni kommer plåstra på söndag för Basti och alla andra barn som tvingas leva med barncancer. Inget barn som drabbas av cancer eller övrig familj ska behöva känna sig ensamma i sin kamp. Jag vet att vardagen rullar på för alla runt familjen men man ska veta hur mycket det betyder att omgivningen hör av sig och visar att vi inte är ensamma i kampen. Att komma med konkreta förslag på saker som hjälper till eller ger glädje kan man leva på under lång tid. Det vill jag att omgivningen ska känna till och ha med sig.

En reaktion på ”Ett år kvar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s