Magisk fest

Detta är en dag vi aldrig kommer att glömma. En dag fylld av så mycket känslor. Glädje, tacksamhet, ledsamhet och ilska, men framförallt kommer jag minnas denna dag med glädje och den glädje Julia spred till oss alla.

Det har varit mycket förberedelser och att se allt sättas ihop till en fantastisk fest var så häftigt. Alla människor som är proffs på sina saker och som tillsammans skapade denna dag.

När Julia kom in i lokalen som var full av människor gjorde hon det med ett enormt leende tillsammans med Elsa och Anna. Julia deltog i sången och var så nöjd. När sedan Elsa skulle sjunga slå dig fri tillsammans med alla barn brast det för mig och jag trodde aldrig att jag skulle kunna ta mig igenom denna fest. Men jag lämnade rummet, tog lite luft och torkade tårarna som forsade ner för kinderna medan jag tänkte på Siri som hade denna låt på sin minneshögtid och nu sitter Julia och sjunger samma låt. Livet är så grymt och så orättvis, barn ska inte lämna sina föräldrar på detta sätt.

Efter att tårarna var torkade fortsatte festen med korvgrillning, ansiktsmålning, sjöjungfru som gjorde glittertatueringar, Elsa och Anna, fantastiska tårtor och bakverk, glassbilen, DJ, trollkarl och fina goodiebags till gästerna. Detta var en fest fylld av glädje och kärlek till en fantastisk tjej som lyste upp hela festen. Hon verkade njuta till fullo och ville aldrig att festen skulle ta slut. Hon hade disco med Anna, trollade och hängde i en snäcka med en sjöjungfru. Allt detta gjorde hon med ett enormt leende och fullt av energi.

När det sedan var dags för dem att lämna festen bland de sista gästerna var Julia så nöjd och allt hade varit bäst. Att få dela denna dag med Julia, Jessica och alla gästerna är jag så tacksam över och kommer ta med mig länge. Vill även passa på att njuta och leva i nuet precis som Julia gjorde idag.

Om någon undrar över ilskan som kom fram så var den över cancern som tar så många barn ifrån oss. Även om det går framåt är varje barn som förlorar mot cancern ett barn för mycket.

En reaktion på ”Magisk fest

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s