Vad är vad?

Vilka krafter sociala medier har när det används på rätt sätt! Det är fantastiskt vilket stöd Ellas hjältar får för att anordna festen för Julia och hur många som bidragit till insamlingen som jag och några föräldrar startat. Tack alla som hjälper till! 🙏

Idag ska jag till en psykolog som jag fått tid hos genom BVC efter Bastis 3 årskontroll. Förutom allt jag funderar kring mitt egna mående och Bastis fysiska mående så snurrar det tankar kring hans psykiska mående. Han är en glad kille och verkar inte allt för påverkad men samspelet med andra och hans ork när han försöker hänga med kompisarna är inte samma och då funderar jag på hur det påverkar honom. När han inte kan röra sig lika fort som dem trots att han vill, när han blir fast på marken i samma ställning trots att kompisarna flyttar sig närmare mitten för att se bättre och det faktum att han fortfarande har blöja samt har ett dåligt tal. Hur påverkar allt detta honom och hur ska vi hantera det? Det är några av problemen jag hoppas kunna få prata om idag då jag har så svårt att skilja på vad som är vad i allt detta. Vad är biverkningar av de dagliga cellgifterna och de starkare cellgifterna han fått under ett år, vad är 3 årstrots, vad är effekterna av att han är ensambarn, vad är bekvämlighet och vad är ”normalt” om man jämför med en jämnårig? När vi varit på förskolan märker jag väldigt tydligt att Basti ligger efter sina kompisar rent fysiskt och med talet men han är ganska lättlärd och har bra minne. Alla har vi våra styrkor och svagheter i livet men det gäller för oss vuxna att vara medvetna om det för att kunna hjälpa honom på bästa sätt utan att på sikt göra det sämre för honom. Denna balansgång är fruktansvärt svår och jag hoppas kunna få vägledning idag för jag vill såklart bara det bästa för Basti i alla lägen.

En reaktion på ”Vad är vad?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s