Insamling

Jag känner en tjej som är minst lika stark som Pippi och hennes mamma är en fantastisk kvinna. Mamman var en av de första som hörde av sig till mig när Basti blev sjuk och kom till mig med en kopp kaffe. När Barncancerfonden Stockholm Gotland anordnade spa för oss föräldrar vågade jag först inte gå för att jag inte kände någon, men då gjorde Jessica mig sällskap hela vägen och tog hand om mig. Detta är bara några exempel på vad hon gjort för mig och som hon säkert inte förstått vilken stor betydelse det haft för mig. Vet att hon är så mot alla i sin omgivning oavsett vad hon själv går igenom. Nu har det värsta tänkbara inträffat, Julias cancer är tillbaka. Jag har därför tillsammans med andra föräldrar till barn med cancer startat en insamling till dem, delta och dela gärna denna insamling så flera kan bidra.

När jag fick frågan när Basti blev sjuk om vad vi behövde mm eftersom det var många som ville hjälpa till startade en vän en insamling till oss för en tvättmaskin och torktumlare samt för en barnvagn lite senare. Dessa personers underbara intiativ och handlingskraft betydde så mycket för oss. Jag fick inspiration från dem och det försöker jag nu ta vidare till andra. Tack än en gång till ni som startade insamlingarna och ni som bidrog till dem, det gör mig fortfarande tårögd för det var så fint ❤️

Här hemma flyter allt på med Basti och igår hade vi pysselverkstad här hemma. Vi hade fått pysselpaket från pysslaboxen så vi gjorde lite påskpyssel. Det var väldigt mysigt.

3 reaktioner på ”Insamling

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s