Förskola

Idag ska vi gå till Bastis förskola för första gången sedan september/oktober, det ska bli spännande. Veckan inleddes med att jag först hade kontakt med hans pedagog och vi kom fram till att fredag förmiddag är en bra dag att börja på då de kunde dela upp gruppen så det inte blir så många barn på en gång med Basti eftersom vi tidigare märkt att han kan uppleva det jobbigt med för mycket ljud. På eftermiddagen fick jag ett nytt mail som berättade att Basti inte längre tillhörde den gruppen eller det var i vart fall vad systemet sa. Jag gick in på nätet och såg att hans placering var borta och det framgick att han hade en allmän förskoleplats. Oavsett vad detta berodde på gav det mig en känsla av besvikelse och trötthet då det inte bara kan få flyta på. Jag ringde först till förskoleenheten på kommunen och de visste inget vilket gjorde att de skapade ett ärende till stadsdelen. Igår fick jag besked om att de bara gjort om något administrativt så det är därför vi och personalen inte ser placeringen längre utan det kan endast chefen göra. Jag tycker att detta är något som kommunen kunde skickat ett mail om för att informera oss om så vi slapp denna klump i magen och extra arbetet som det gav upphov till. Jag hoppas att de tar del av mitt mail med synpunkter om just förbättringspotentialen som finns avseende kommunikation.

Jag är väldigt tacksam och glad för reaktionerna från omgivningen i tisdags vilket visar att vi inte är ensamma i denna resa och att vi är många föräldrar som kämpar på med våra superhjältar och möter olika hinder på vägen. Genom att dela med sig av våra erfarenheter hoppas jag att vi alla tar till oss saker så att vi kan utveckla olika delar för att de som kommer efter oss ska behöva gå igenom samma sak som oss.

2 reaktioner på ”Förskola

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s