Ny vecka förbi

Fredag igen och en arbetsvecka för många är snart slut igen. Vår arbetsvecka började på akuten då Basti hade feber, men som tur var kom vi hem efter stick i fingret och lite undersökningar. Jag försökte argumentera för att vi inte skulle behöva åka in alls för jag kände på mig att det bara var ett förkylningsvirus och den här gången hade jag rätt. Många gånger tidigare har jag haft fel så är väl lika bra att lyssna på experterna och inte chansa.

Medan Basti varit fortsatt förkyld i veckan och därför varit hemma mycket har jag passat på att ge mig själv tid att jobba med AjaBajaCancer i olika frågor. Det är väldigt spännande och varierat just nu med allt från förberedelser av årsmöte till att utforska eventuella samarbeten och ordna sponsorer till AjaBaja golfen den 14 juni. Detta får mig att känna att jag kan göra så mycket mer än ”bara” vara med Basti vilket ger energi.

Efter gårdagens sondbyte som jag ändå upplevde gick bättre än tidigare gånger, trots att han skrek att han inte ville, blev det fika på sjukhuset. Det är mysigt att fika tillsammans och att han noga väljer ut vad han vill ha och sedan pratar om livet medan vi sitter där tillsammans precis som vilka andra som helst.

Jag fick enorm energipåfyllnad igår då det var min månads AW med människor från olika ställen från livet. Jag är stolt över mig själv som började med det här i höstas för jag har väldigt roligt varje gång och det blir olika konstellationer vid varje tillfälle. Det känns även som det är väldigt uppskattat av de som kommer och nya kontakter knyts samtidigt som man kan vårda äldre relationer. Det blir en blandning av djupa samtal och många skratt vilket är så betydelsefullt för mig. Är tacksam över alla som dyker upp till dessa AW och jag kommer fortsätta bjuda in tills omgivningen tröttnar på mig så jag sitter ensam där. Kan verkligen rekommendera detta upplägg för flera som känner att det är svårt att få till tider för att träffa vänner.

2 reaktioner på ”Ny vecka förbi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s