Tacksamhet

När jag i fredags blev kontaktad av Barnboet som frågade om Basti ville ha en poster av honom då han blivit berörd av Bastis kamp mot cancern blev jag väldigt glad. När jag igår fick se resultatet av min superhjälte tillsammans med andra superhjältar blev jag tårögd. Det är så många fina detaljer i den postern som är fantastiska, allt från språket till de upp och nedvända glasögonen. Även Basti gillade den då han fick se bilderna och han ville omedelbart ha den. Tänk vilken kärlek och omtanke som en för oss tidigare okänd person visar oss på detta sätt. Jag är väldigt tacksam och hoppas verkligen det kommer gå bra för Barnboet framöver.

Häromdagen kom det även hem ett brev till Superhjälten Basti som innehöll presentkort för att gå till leksaksaffär för att hitta något fint. All kärlek och omtanke vi får gör mig rörd. Tänk så många gånger man känner sig ensam i denna värld och just då kommer det några värmande ord, brev eller andra presenter som visar att vi faktiskt inte är ensamma i denna cancerresa utan att vi har förmånen att ha väldigt många fina människor omkring oss ❤️ Jag ska jobba hårt för att dela med mig av denna kärlek till andra som behöver det när livet blir extra hårt eller tråkigt för även om man inte drabbas av cancer går livet i vågor och då gäller det att vi fångar upp varandra för att minska dalarna och effekten av dem.

Igår var min sista dag för min fotokurs med mobilen så nu har jag inte längre någon planerad egentid utan den måste skapas på annat sätt. Eftersom jag umgås dygnet runt med Basti i annat fall är det som jag skrivit tidigare väldigt viktigt med dessa andhål för att samla energi. Tidigare har Basti inte velat sova jämte mig utan det skulle vara pappa hela tiden men det har svängt nu så därför blir det ännu mer tid för mig och Basti tillsammans. Igår passade vi på att bada i sjukhusets uppvärmda pool i samband med blodprovstagning, det blev både en rolig aktivitet för avbrott hemifrån och en träning för Basti som använder kroppen på ett annat sätt i vattnet. Jag hoppas att vi nu kan få lite rutin på dessa besöken. Idag har vi varit på barnortopediskt centrum med Basti då vi enda sedan han föddes i stort sett tyckt att hans fötter är lite konstiga. Vi var där strax innan Basti blev sjuk men missade återbesöket pga cellgiftsbehandling. Nu fixade vi en ny tid men läkarna tycker inte hans fötter är jätte konstiga, han är plattfot och hjulbent vilket tydligen de flesta barnen i den åldern är mer eller mindre. Vi får hoppas det blir bättre med åren och annars får vi komma tillbaka. Ikväll blir det ishockey då AIK anordnar en match till förmån för Barncancerfonden Stockholm Gotland, det ska bli roligt. Förra året var en succé vi får hoppas det blir det även i år. Som ni märker hittar vi på en hel del men är inte så mycket rutin och vardag som i andra barnfamiljer, men förhoppningsvis hinner vi med även det framöver.

En reaktion på ”Tacksamhet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s