Duscha

Vissa duschar är lite extra sköna, som de efter några dygn på sjukhus och då man tvättat håret med sjukhustvål igen. Även om vi den här gången kom hemifrån till akuten i söndagskväll så glömde jag en hel del av saker till mig själv. Fokus blir att plocka ihop saker till Basti och klä på oss och sedan slänga ner lite saker för i mitt huvud skulle vi bara fram och tillbaka. Men sedan står man där dagen efter utan tandborste, schampo och deo och funderar på vad jag tänkte på när jag försökte packa väskan. Kanske borde ha en väska packad hela tiden som när man väntar barn för att vara säker på att få med sig allt. Men i min värld så ska inte Basti bli sjuk mer med flera akutbesök så då är ju det onödigt. Det är lite läskigt hur jag kan leva i sådan förnekelse.

Idag fick vi åka hem från sjukhuset med hjälp av hemsjukvården som ska komma några dagar nu för att ta blodprover och ge antibiotika. Är väldigt tacksam för den hjälpen och det är nog avdelningen också som behöver platsen till något annat barn. För att Basti ska klara sig hemma nu också behöver han sondmat igen. Det är ett stort steg bakåt känns det som och jag vet inte om det kommer fungera då vi aldrig hittade någon mat som passade honom förra gången. Men då han inte har några reserver och inte äter eller dricker som han ska måste vi försöka fylla på för att han ska orka och bli frisk.

2 reaktioner på ”Duscha

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s