Blev inte som vi tänkt, igen..

Vi hade fixat barn- och hundvakt för att gå på födelsedagsfest ikväll, men återigen blir inte livet som planerat. Vi hade sett fram emot en kväll bara för oss, men då vaknade Basti med feber. Han ville inte titta på paddan när han vaknade eller ha mjölk vilket gjorde mig misstänksam. När jag kände på honom var han kokhet. Min älskade kämpe vars kropp inte alls ville att vi skulle få en kväll för vuxentid. Efter samtal till avdelningen och deras konsultation med läkaren konstaterades att vi fick stanna kvar hemma med förhoppning att Alvedon skulle ta bort febern och han inte skulle må sämre. Så nu hoppas vi att han snart mår bättre igen och att smärtan i hans ben försvinner.

Igår kväll var jag på ishockey för AjaBajaCancers ambassadör Joakim Thelin spelade mot AIK. Tyvärr gjorde inte Joakim mål, men hoppas han gör det nästa match då det innebär pengar till AjaBajaCancer så vi kan hjälpa fler familjer. Nästa match vi ska gå på får antagligen Basti följa med på så att han får heja på sin AIK-kompis Jesper.

3 reaktioner på ”Blev inte som vi tänkt, igen..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s