Utveckla sig själv

Lämnar lägenheten ensam efter en hel dag tillsammans med Basti och Leo. Det känns som om det var längesedan jag hade tid för mig själv på det här sättet. Om man kollar i backspegeln ser man dock att det bara var en dryg vecka sedan, men det har varit en vecka då Basti nästan varit fastklistrad vid mig förutom på nätterna. Att bara sitta på bussen ensam och titta på omgivningen gav ett lugn till fjärilarna som fanns i magen inför vad som skulle komma. Jag är ganska ovan att gå utanför mina trygghetszoner och nu skulle jag gå utanför flera av dem. För det första är det tillsammans med för mig okända människor. Innan jag träffar nya människor blir jag ofta väldigt nervös och orolig då jag fått för mig att jag är blyg och ganska osocial. För det andra är det inom något jag inte kan och för det tredje handlar det inte om att prestera utan att styras av lust och känsla. Jag brukar försöka fotografera och tycker det är roligt med fina bilder men jag saknar ögon för hur det ska vara och har ingen kunskap så det blir förhoppningsvis väldigt lärorikt. Vid flera tillfällen när jag har försökt fotografera för AjaBajaCancer har Tove fått coacha mig för att få en användbar bild så förhoppningsvis kommer jag nu lära mig mycket som jag kan ha användning av. Jag märkte direkt när vi fick en uppgift att mina prestationskrav kom fram och jag kunde inte slappna av och styras av känsla som läraren efterfrågade. Är väldigt van och har från tidig ålder gillat att prestera och gärna tävla på olika sätt i allt från skolan, idrott, fritid och jobb så det här kommer bli nyttigt för min egna utveckling. Förhoppningsvis kommer kursen och egentiden ge mig energi som jag kan ha med mig under veckorna tillsammans med Basti och Leo.

4 reaktioner på ”Utveckla sig själv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s