Bio

För ett år sedan rymde jag från sjukhuset för att titta på filmen om Ted Gärestad. En väldigt bra film men som fick mig att fundera på om han skulle fått annan hjälp i dagens samhälle eller om han ändå skulle ta sitt liv. Igår,exakt ett år senare, var jag återigen på bio. I år blev det A star is born som var väldigt bra och gripande. Att så mycket äkta kärlek mellan två personer inte räcker vid missbruk gör att man förstår vilka starka krafter som i en sådan situation styr människan om inte ens kärleken kan vinna. Jag hoppas verkligen att alla familjer som kämpar mot olika former av missbruk får hjälp av sjukvården och sin omgivning för att på något sätt vinna kampen.

Det här året fick Basti följa med på bio för att titta på Bamse tillsammans med farfaster. Han hade sett hela filmen och när vi träffades igen berättade han med stor inlevelse om vad han varit med om. Är väldigt tacksam över att vi är där vi är idag så att Basti kan följa med och allt han får uppleva. Märker på honom att han blir lite extra trött dagen efter vi hittat på roliga saker så vi försöker att inte ha saker inbokade varje dag men det är det värt och imorgon blir det vardag igen då de flesta börjar jobba igen. Då ska vi försöka fortsätta jobba på att få in lite rutiner här hemma, vi började lite smått redan i veckan.

En reaktion på ”Bio

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s