Förkrossad Basti

Nu är julen utstädad här hemma vilket både känns skönt och lite tomt. Basti var lite orolig för att tomten inte kommer hitta hit nu när granen är borta. Jag fick försäkra honom om att granen kommer tillbaka i december så han inte ska missa tomten. Han har så mycket tankar och det är väldigt roligt att höra hans resonemang ibland eftersom hans tankar skiljer sig från våra.

Just nu när jag och Basti spenderar så mycket tid tillsammans har han blivit lite mammig igen. Det pendlar väldigt mycket som jag skrivit förr, men från att absolut inte vilja sova med mig utan bara pappa har han senaste veckan velat sova med mig igen. Det är ändå skönt när jag har rätt och visste att hans mammighet och pappighet växlar över tid vilket är bra för oss alla.

Igår när Basti vaknat från sin vila på dagen blev han helt förtvivlad. Han frågade efter inneVargis och när jag berättade att han åkte karusell i torktumlaren rasade Bastis värld. Han var helt förkrossad och så ledsen, som om någon försvunnit för evigt. Jag försökte förklara och vi tittade på honom och kände på den blöta Vargis men inget hjälpte. Jag kände mig som en elak mamma, men samtidigt så var Vargis verkligen jätte smutsig och behövde ett bad. När han sedan var torr ville Basti först inte ha Vargis utan slängde tillbaka den i torktumlaren men som tur är lugnade han ner sig efter ett tag. Nu är Vargis ren och vi får se hur lång tid det tar innan han behöver bada igen..

2 reaktioner på ”Förkrossad Basti

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s