Hur fyller man på med energi?

När man börjar reflektera över sin situation är det viktigt att ha energin för att förändra om det krävs en förändring för välbefinnande. Jag tror mig veta vad som ger mig energi och vad som tar energi men ändå är det svårt att genomföra förändringarna ibland. Det blir ibland svårt när det som ger energi först tar och ligger man nära botten är det lätt att reserverna inte räcker till för det som hade gett så mycket mer energi om jag bara vågar satsa av reserverna.

Efter mitt inlägg igår kväll har jag funderat extra mycket på hur jag ska vända på energinivåerna. Jag hoppas få in en rutin för träning på gymmet och för att ha yoga någon gång per vecka, detta skapar egentid och fysisk aktivitet för att rensa tankar. Desto äldre Leo blir kommer även promenaderna in på ett naturligt sätt som jag älskade när jag haft hund tidigare.

Utöver detta funderar jag på att gå en fotokurs. Finns det någon som kan rekommendera en kurs ni gått i Stockholm? Jag är totalt värdelös på att ta bilder men vore roligt att försöka bli bättre av så många olika anledningar och det skulle bli mitt projekt. Jag såg att Fotografiska har kurser där man använder sin mobil, någon som gått den? En kurs skulle också skapa tid för mig själv och vara en utmaning vilket jag tror att jag skulle behöva.

Jag ska även fortsätta med mina AW jag har varje månad för mitt sociala umgänge och med träffarna med föräldrar från sjukhuset. Sedan vore det roligt att försöka träffa vänner oftare för det utbytet ger mig väldigt mycket energi, men tyvärr är det ofta svårt att få ihop med jobb och familjer för alla. Någon som har tips på hur ni får till det sociala umgänget?

Jag behöver skapa en struktur och ordning för att dagarna inte bara ska försvinna genom att jag är hemma. Visst gör jag en hel del till AjaBajaCancer vilket ger en enorm energi, men behövs mer. Allt jag vill göra kräver en dos av planering, tid och pengar men hittar jag balansen i detta tror jag det blir bättre för oss alla. Utöver detta behöver jag även fokusera på mig och min familj istället för att låta tankarna ibland handla om vad andra tycker om mig, min familj och vårt sätt att leva. Jag hoppas 2019 ska bli ett bra år för vår familj och att vi får mer energi för allt livet erbjuder. Jag hoppas såklart även att 2019 blir ett bra år för alla andra också och att ni är rädda om er själva genom att njuta lite extra även i vardagen.

2 reaktioner på ”Hur fyller man på med energi?

  1. Det är så bra att du har tankar och idéer för vad du kan göra för att få energi. Fotokursen låter riktigt intressant! Jag hoppas du kommer igång! Jag önskar en riktigt bra 2019 för er, kämparna och superhjälten med glädjepillret Leo❤️

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s