3 år

Tänk att vi numera har en treåring här hemma! Han fick en fin födelsedag igår som började med sång och paket för att sedan övergå till ett kalas med släkten där det blev mer paket och tårta. Är väldigt tacksam över att han fick en ”vanlig” födelsedag och slapp vara på sjukhuset som förra året då han inte mådde bra och fick blod men även permission som jag dock tror att vi vuxna uppskattade mer än han själv. Förhoppningsvis kommer vi nu fortsätta framåt och fira många fler födelsedagar här hemma tillsammans med nära och kära.

Imorse fick Basti sista kortisonet vilket innebär att vi nu går in i sista fasen på behandlingen! Det känns som en stor milstolpe och något som låg så långt fram att jag nu inte kan förstå att vi äntligen nått hit. Det är klart vi har mer än halva resan kvar men förhoppningsvis kommer han må så mycket bättre nu att livet ändå kan sakta men säkert bli lite mer normalt. Vi kan bara hoppas på att orken kommer tillbaka för att vi ska kunna låta honom vara på förskolan igen när de värsta sjukdomarna är över någongång i mars. Ibland hade jag önskat att vi visste hur han kommer må framöver men det gör vi inte utan är bara att ta det som det kommer.

Idag har jag varit på ett givande möte och hoppas framöver kunna berätta mer för er. Känns väldigt givande att komma till en miljö med vuxna där man får bidra med erfarenheter och förhoppningsvis även kunna hjälpa andra. Under tiden var Basti med sin farmor vilket han verkligen uppskattade. När det sedan var dags för henne att gå kom den vanliga frasen från Basti ”inte gå nu, snart”. Han har verkligen svårt för det här med att säga hejdå och särskilt när det är personer som han gillar mycket. Men idag hann farmor knappt gå ut innan han sov skönt i sin säng. Igår på kalaset hann inte gästerna ens gå innan Basti hade gått in och somnat i sin säng. Han är väldigt trött just nu men förhoppningsvis blir det bättre när vi nu slutat med kortisonet.

2 reaktioner på ”3 år

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s