Egentid och partid

Första timmarna på en månad som jag hade lite egentid igår. Det kändes konstigt att vara utan Basti och Leo, men samtidigt så skönt. Jag har nog inte varit tillsammans med Basti utan egentid under så här lång tid tidigare. Även om det bara var för att klippa mig så betydde det väldigt mycket för mig att kunna andas ut ett tag. Idag har jag lyxen att få några timmar själv igen vilket jag verkligen behöver för att fylla på med energi.

Sedan kan jag även konstatera att jag och Micke behöver egentid tillsammans snart igen, förhoppningsvis kan vi få till en hotellnatt i stan under jullovet som blir vår julklapp till oss själva. Nu när vi haft några jobbiga veckor precis och då Micke jobbar ganska mycket är det viktigt att prioritera förhållandet för att orka hela vägen genom behandlingen tillsammans och även därefter. Det gäller att kämpa och vårda samtidigt för att relationer ska växa och bli starkare, särskilt när den utsätts för starka påfrestningar.

Igår bestämde jag mig även för att testa att köpa ett nytt gymkort. Vet inte hur många jag haft senaste åren som jag inte utnyttjat men hoppas det blir annorlunda den här gången. Jag behöver bygga upp kroppen igen samtidigt som det skapar tillfälle för egentid vilket jag hoppas är tillräckliga drivkrafter den här gången. Hade först bestämt mig för att försöka träna hemma istället under dagarna med Basti, men bestämde ändå igår att egentiden i gymmet kommer göra mig gott. Hoppas att jag lyckas genomföra detta och även komplettera med yoga som gav mig mycket energi under de veckorna jag gick kurs.

3 reaktioner på ”Egentid och partid

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s