Besök av T-Rex

Nu håller vi tummarna för hemfärd idag efter 4-5 dygn här i Huddinge instängda i ett rum. Om de meddelar att vi inte får åka hem idag heller vet jag inte vad jag gör, då kommer all energi försvinna känns det som.

Igår fick vi besök av en vän jag läste juridik med för typ 15-18 år sedan, tänk vad gammal jag är 🙈. Vi har inte haft någon kontakt fram tills Basti blev sjuk, förutom att vi varit vänner på Facebook. Hon frågade igår om hon fick besöka oss som T-Rex tillsammans med sin familj och självklart fick de hälsa på. Jag berättade för Basti att det kommer en dinosaurier för att hälsa på honom och han sprang till fönstret hela tiden för att se när den kom. Hela dagen tills de kom pratade han om dinosaurien och var lika förväntansfull som om det vore tomten som skulle besöka oss. När T-Rex med familj kom in genom slussen till vårt rum såg jag hur det lyste i ögonen på Basti, en glädje som man kunde ta på. Att han sedan fick paket och en bulle var toppen men bäst var nog ändå att det var en ny kompis i hans ålder med som han kunde busa med. Detta besök gjorde verkligen vår lördag speciell och minnesvärd vilket jag är oerhört tacksam över.

Under de här dagarna när Basti velat busa så fort någon personal kommit in i rummet och därmed inte samarbetat som han borde har jag dragit tomtekortet. Då blir han jätte samarbetsvillig då hans högsta önskan är att tomten kommer med Stinkfly (figur i Ben 10). Som tur var har vi fått tag på den från England och andra figurer fanns endast i Umeå vilket en vän till mig hjälpte mig att ordna så nu är det bara en figur kvar tills han har hela samlingen. Det är kanske lite galet att han efter sin födelsedag och jul kommer ha alla figurerna, även om vi kanske sparar några för att kunna göra honom glad vid andra tillfällen också då det lätt blir så mycket annars samtidigt som han inte har möjligheten att ta till sig. Då är det bättre att göra fler dagar speciella för vår superhjälte.

En reaktion på ”Besök av T-Rex

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s