Kalasinbjudningar

I helgen var vi bjudna på tre olika kalas men närvarande inte vid något av dem då Basti är trött och jag vill inte ge honom mer påfrestningar efter min erfarenhet vid inskolningen på förskolans första dag. Är ändå väldigt tacksam över att vi fortfarande blir inbjudna även om vi inte hade möjlighet att komma den här helgen, men nästa gång kanske han mår bättre. Hoppas det kommer fler inbjudningar framöver även om vår närvaro kan vara osäker in i det sista.

Vi har varit hemma mycket under helgen men blev även en sväng ner till stan för att få lite julkänsla. Det blir väldigt mycket ljusare och mysigare med alla lampor i stan även om det även blir en aningen hysteriskt med alla inköp av julklappar. Jag har redan köpt nästan alla julklappar så nu kan vi njuta av julen med att sätta upp ljusstakar och pynt till helgen samt baka pepparkakor mm. Basti är väldigt peppad på julen och vill baka ett pepparkakslejon så det ska bli spännande att se framöver. Att han nu är stor och mår så pass bra att han uppskattar julen är underbart då jag hoppas vi kan fixa tillsammans eftersom vi är hemma väldigt mycket.

Vi fick även besök av kusinerna som ville hälsa på Leo medan Basti ville att de skulle leka. Som tur var blev det lite av båda. Vi märker tydligt vilket behov Basti har av andra barn att leka med och när han träffat några i taget går det oftast bättre med hans ork. Det blev även en mysig söndagsmiddag med farfaster och fru. Micke var duktig i köket och fixade en fiskgryta som blev väldigt uppskattad.

Imorgon är det Giving Tuesday som är motsatsen till Black Friday och Cyber Monday då man istället ska delta i välgörenhet på olika sätt med tid, engagemang eller en slant. AjaBajaCancer har med anledning av detta en insamling, dela gärna den och delta om du har möjlighet. Ni kan även beställa armband eller få gåvobevis via hemsidan om ni vill ha en julklapp som för många betyder mer än en sak.

2 reaktioner på ”Kalasinbjudningar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s