Händer inte mycket

Vi har fullt upp här hemma jag och Basti med att försöka få Leo rumsren och busa med honom. Jag hade nog glömt bort hur det är att ha valp då det var 10 år sist jag hade det, men det går framåt i alla fall. Det är ändå väldigt passande med en liten valp nu eftersom vi ändå är mycket hemma för Bastis energi inte är på topp. I stunder kan han leka men sedan behöver han vila ett tag i soffan med plattan eller sova för att ladda batterierna igen. Det är inte så konstigt att han är trött nu då hans blodvärden sjunker fortfarande och nu senast var Hb på 88. När sjukhuset ringde idag och berättade om veckans doser av cellgifter så hade de sänkt torsdagsmedicinen med en tablett. De la även in ett extra blodprov på måndag tillsammans med ett basprov om det skulle vara så att han behöver påfyllnad av blod då.

Vi håller även på att försöka införa lite mer rutiner med maten här hemma, än har det inte gått så bra men bara att fortsätta. Har gjort smoothies som varit väldigt populära där jag tillsatt lite cashewsmör och superfrukter vilket kanske gör att han får i sig något nyttigare än chips framöver. Kom gärna med förslag på bra smoothies och juicer som är bra och nyttiga men ändå kaloririka.

En reaktion på ”Händer inte mycket

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s