Nu är han här

Nu har vår familj utökats med Leo och Basti tar på sig rollen som ”storebror” genom att leka med honom och sova jämte honom. Måste säga att jag hittills är väldigt imponerad av Basti och hur mycket han växt dessa två dagar. Han respekterar när Leo äter och sover men tar samtidigt egna intiativ till att leka med honom. Basti har hört hur vi gör läten med munnen samtidigt som vi lockar på Leo och ropar hans namn så nu har Basti kommit på ett eget läte och oftast kommer han även när Basti ropar. Det är väldigt fint att se och värmer mitt hjärta om detta är en början på en lång vänskap dem emellan.

Basti känns väldigt trött nu efter behandlingen och sov vid flera tillfällen igår. Precis efter han vaknat igår skulle vi gå ut en sväng men han var då så trött att när vi kom ut ville han bara in och sova igen så då blev det så. Är inte konstigt att han inte är på topp efter behandlingen och kroppen kämpar nu för att hantera det. När vi lämnade sjukhuset i lördags hade Basti bra Hb värde för att ha cancer men i förhållande till en frisk person var det lågt på 91 och finns en risk att det sjunker kommande två veckorna. Förhoppningsvis kommer det inte sjunka så mycket mera för vi vill gärna slippa påfyllnad av blod och/eller trombocyter.

Jag började veckan med ett yogapass i krusen jag går. Det är så himla skön och bra träning även om jag både är svag och vig som ett kylskåp. När jag kom dit imorse värkte magen men efter en timme var det borta och bara en skön trötthet och ett lugn i kroppen istället. Nu hoppas vi på en bra vecka för oss och alla er andra ❤️

3 reaktioner på ”Nu är han här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s