Förberedelserna är klara

Förberedelserna med dusch, byte av sängkläder och packning är klara inför sista högdosbehandling med tillhörande sövning. Efter dessa dagar på sjukhuset har vi inga fler planerade inläggningar vilket känns konstigt och overkligt men samtidigt helt fantastiskt. Då har vi kommit en bra bit in i behandlingen och nått ett delmål som kändes väldigt avlägset i november 2017. Vi hoppas att sövning och behandlingen går bra och att dessa dagar går så snabbt som möjligt med minimala biverkningar. De senaste gångerna har det gått väldigt bra så nu håller vi tummarna för att det blir så även sista gången. Vi har även några besök inbokade som jag hoppas blir av då det verkligen gör att tiden går fortare både för Basti och oss.

Idag var jag på stan någon timme och kände av uppladdningen inför stundande julskyltning. Nästa gång jag är i stan kommer vi antagligen ha med oss Leo vilket ska bli mysigt men annorlunda då det var länge sedan jag hade hund och framförallt en valp. Basti är väldigt laddad inför att Leo ska komma efter tiden på sjukhuset och jag hoppas verkligen att de kommer få en fin relation.

2 reaktioner på ”Förberedelserna är klara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s