Farsdag

Så många år vi kämpade för att få vår älskade Basti och äntligen få förmånen att bli föräldrar. Livet har inte blivit som vi önskade då vår och nog alla föräldrars mardröm blev verklighet när Basti fick cancer. Men du fanns för Basti innan han blev sjuk och du finns där nu.

Du är Bastis stora idol i livet och den som alltid finns där för honom. Du är den roliga som går ner på hans nivå och leker med hans superhjältar i timmar. Du offrar dig i leken genom att kasta dig från sängen när ni brottas, du tar med Basti på spännande äventyr och stärker hans självförtroende genom att hjälpa honom att klara av nya saker. Samtidigt som du är den roliga och galna pappan är du inte rädd för att visa känslor och ge honom trygghet när han som mest behöver det. Du sätter alltid Bastis behov främst och gör allt för honom, vilket han vet.

Jag visste redan innan du blev pappa att du skulle bli en fantastik pappa genom att jag sett dig leka med andra barn i vår närhet. De flesta barn älskar dina upptåg fulla med bus och hur du går ner på deras nivå. Andra föräldrar tittar ofta på dig då du flyger runt med barnen helt genomsvettig som inte många andra vuxna gör. Jag blir så imponerad av hur du oftast får med dig även de blyga barnen och hur du försöker få med alla i leken, men samtidigt är du hård vad det gäller hur barnen är mot varandra.

Självklart mutar du barnen med mer godis än många föräldrar tycker är ok. Du låter dem gå ut när det egentligen är lite för sent och du sätter dina egna regler ibland. Men allt du ger i form av glädje, omtanke, trygghet och kärlek är så viktigt och gör att det andra är ok. Jag är väldigt tacksam över att få vara mamma till ditt barn och att Basti har dig som pappa ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s