Alla Helgons dag

Detta år har himlen fått fler superänglar som vi tänker extra på idag. Barn som borde få leka med sina familjer, anhöriga och vänner men som tyvärr inte längre finns kvar här hos oss. Önskar så att livet inte var hårt, orättvist och fruktansvärt emellanåt. Att Bastis egna superhjälte fick vara här med honom istället och busa tillsammans med oss.

Vi kan aldrig vara säkra på hur det kommer gå för Basti men oddsen är väldigt bra och i nuläget finns det inget som talar för att det inte skulle gå bra även om det är en lång resa till målet. Det finns så många andra barn med cancer eller andra sjukdomar som har betydligt sämre odds men jag hoppas att även de får leva livet. All kärlek och styrka till de barnen och familjerna.

Sedan är det inte bara sjukdomar som kan förändra livet väldigt snabbt. Fick idag besked om att en kollega till mina föräldrar omkommit i en arbetsplatsolycka idag. Tänk vad många unga och gamla som går till jobbet eller bara ut och inte kommer hem igen. Det behöver inte vara värsta tänkbara som inträffar men livet kan verkligen förändras snabbt genom olyckor av olika slag. En kvinna som inte alls hunnit leva livet lämnade och blev en ängel idag. Även om jag inte känner dem är mina tankar med dem.

Ytterligare en gång har jag alltså fått bevisat att det gäller att leva här och nu för ingen vet vad som händer sedan. Balansen mellan nu och sedan tycker jag är svår då sakerna man vill göra nu inte alltid är möjliga med tanke på hur de påverkar framtiden som vi aldrig kan veta hur den blir. Oftast hittar vi en balans som passar oss själva bra men innan vi gjort det kan det bli svårt oavsett om det är nuet eller framtiden som tar överhanden. Har du funnit en balans i livet som du är nöjd med?

Ikväll går våra tankar till de som inte längre finns bland oss.

En reaktion på ”Alla Helgons dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s