Bloggen firar 1 år

Min blogg skapades för ett år sedan på dagen. Det är min ventilationskanal för att hantera många jobbiga stunder. Det är en informationskanal om livet med barncancer, både för de som känner oss och andra. Det är ett sätt att samla fakta, upplevelser, känslor och tankar för att sedan kunna visa för Basti när han blir äldre. Jag vet inte om han kommer vilja läsa detta men om han vill så är hans tid med cancer relativt väl dokumenterat.

Jag hoppas även att bloggen ibland kan ge andra perspektiv på livet, våga stanna upp för att leva här och nu. Livet blir sällan som man tänkt eller önskat men det kan bli bra ändå. Vardagen med förskola, skola och jobb som många av oss tar för given är tyvärr inte given för alla av olika anledningar. Även om det känns givet just nu kan allt förändras väldigt fort så passa på att försöka njuta även av vardagen som ibland bara känns grå och trist. Det låter säkert som floskler för många men för mig blev det livet då saker jag alltid tagit för givna inte längre är det.

Ni får ta del av mycket av våra liv men då jag vet väldigt lite om er som läser får ni gärna skriva en kommentar eller skicka meddelande till mig med information om vem du är och vad du uppskattar med bloggen samt om det finns något ni skulle vilja att jag skrev mer om. Att ha önskemål om att jag ska skriva mindre om något är svårt då jag skriver om livet just nu och mina tankar så det finns väldigt sällan någon plan för inläggen kan jag erkänna.

Tack alla ni som läser om vårt liv med barncancer och gillar ni det ni läst får ni gärna tipsa även andra om bloggen ❤️

4 reaktioner på ”Bloggen firar 1 år

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s