Ny period

Första dagen på en ny period är snart slut. Ingen väckarklocka som är ställd och inga måsten förutom att ta hand om Basti. Nu är det alltså dags för oss att hänga här hemma och jag hoppas att jag inte kommer göra Basti besviken på min lek med sina gubbar, jag har inte alls samma inlevelse som Micke så vi får se hur detta går.

När vi åkte tunnelbana idag såg Basti en fluga på väggen som han tyckte att vi skulle klappa. Han hade en lång utläggning om hur jag kunde nå den och hur vi skulle göra. En äldre dam som satt i närheten hade hört vårt samtal och började skratta för sig själv innan hon började prata med oss. Hon tyckte det var underbart att Basti pratade så mycket och hade bra fantasi. Jag tycker det är lite roligt när främmande människor berömmer Basti och berättar om sina egna erfarenheter. Förutom flugan underhöll han hela vagnen med lite sång.

Blev även en sväng till sjukhuset idag då Bastis cellgifter var slut hemma och det visade sig för ett par dagar sedan att vi inte hade nytt recept som vi trodde varför vi var tvungen att fixa det innan vi kunde hämta ut den på apoteket vid sjukhuset som hade den i lager. Vi gick även upp till avdelningen för att se om någon hade tid att titta på Bastis prickar i ansiktet, men det hade de inte varför vi avvaktar till onsdag då vi ändå ska läggas in. Har hört att barnen kan bli prickiga av cytostatikan under underhållsbehandlingen, någon annan som har erfarenhet av det? Han påverkas inte utav prickarna och deras intensitet växlar under dagen tycker jag.

2 reaktioner på ”Ny period

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s