Nya och gamla djur

De var stora och lät högt ibland men Basti var väldigt fascinerad över Walking with Dinosaurs på Globen igår. Att få följa med tillbaka i historien och uppleva det tillsammans med Basti och hans kusin var häftigt. Är oerhört tacksam över att min fd kollega tänkte på Basti så att vi fick denna möjlighet att gå tillsammans igår. Innan Basti kom var vi ofta tillsammans med hans kusin så att få ett dygn tillsammans med henne var väldigt mysigt. Att se hur Basti ser upp till henne trots att de tyvärr inte träffats så ofta var häftigt, han ville sitta nära och göra precis som hon. Efter showen åkte vi hem och hade en mysig kväll i soffan innan det var dags för de små att sova. De somnade tillsammans i hans säng och Basti sov hela natten då han kände sig trygg med henne bredvid sig ❤️

Efter frukost idag begav vi oss till Skansen och Skansenakvariet där vi spenderade några timmar tillsammans med alla djuren. När vi sedan åt lunch berättade Julia för oss att hon har en bok hemma om Bastis sjukdom som han hade tidigare, då fick jag berätta att han fortfarande är sjuk men att han får medicin så att han kommer bli frisk. Första gången Julia träffade Basti på sjukhuset var hon lite rädd då det är läskigt med allt där när man inte vet vad som händer så det är väldigt skönt att vi nu kunde prata om detta igen. Det känns som vi behövde den här tiden tillsammans och att det har blivit en helt naturlig del med Bastis sond som tidigare var läskig. Vi är tacksamma för lånet av kusinen och Basti är väldigt nöjd med de senaste dagarna.

En reaktion på ”Nya och gamla djur

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s