Superhjältefest

Årsdagen var mer känslofull än jag hade föreställt mig och det blev många tårar för min del den dagen. Ibland när jag tittar tillbaka i backspegeln blir jag förundrad över hur vi kan vara där vi är idag. Basti var så fruktansvärt dålig under en relativt lång period med mycket smärtor och en mage som slutade fungera bland annat. Men igår på vår superhjältefest var han precis som de andra barnen och höll igång hela tiden. Det är bara sonden som skvallrar om att allt inte är som det ska med honom.

Jag är imponerad av vår kille som med sitt stora hjärta lät de andra barnen leka med hans saker, öppna paketen och han var så glad över alla kompisar som var hos honom. Detta är kanske självklarheter för er andra men med tanke på hur lite han träffat barn senaste året och han är i trotsåldern är jag glad över att se hur han hanterade situationen. Han lånade till och med ut sin Vargis, som är hans snuttetrasa som är med överallt, till sin nya vän. Att se Basti med alla dessa barn gjorde mig rörd och jag hoppas innerligt att andra barn ska få en mer naturlig del av vårt liv igen. Även om han inte kan gå på förskolan så mycket kanske man kan styra upp mer träffar med andra barn.

Igår kom nästan 50 gäster hem till oss för att fira. Vi hade inte vågat fixa något tidigare utan allt i stort sett gjordes samma dag innan festen började för att vi hade en rädsla att Basti skulle bli sjuk som han blivit tidigare när vi försökt genomföra något med mer planering. Denna gången lyckades vi alla vara friska!

Det var både familj samt nya och gamla vänner som samlades hemma hos oss. Jag är väldigt tacksam över att alla kunde och ville komma till oss igår för det betyder så mycket för oss med allt stöd som finns både på nära håll och på distans. Utan er hade vi inte varit där vi är idag 🙏❤️

En reaktion på ”Superhjältefest

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s