En händelserik dag

Att bara sitta i soffan en lång stund mitt på dagen när man kanske borde gå ut i den friska luften kan vara så skönt och välbehövligt ibland. Fram till eftermiddagen hade vi en sådan dag innan det var dags för att åka och hälsa på lille Leo som växt väldigt mycket på de här två veckorna sedan vi sågs förra gången, nu är han mer hund än en liten råtta som det kändes som förra gången. Det var väldigt mysigt att ha honom i min famn där han ville stanna kvar. Basti tyckte fortfarande Leo var lite liten man han klappade de äldre valparna.

Mina föräldrar är på besök den här helgen för att Barncancerfonden Stockholm Gotland anordnade en dag för far- och morföräldrar. Jag tror att det är väldigt nyttigt att även de får ett forum och mer information med tanke på att det både är deras barn och barnbarn som påverkas väldigt mycket när barnbarnet får cancer. Jag såg att det var en annan förening som haft informationsträff för föräldrar till barn med cancer, vilket jag inte sett att man anordnat i Stockholm. Samtidigt tror jag att de här informella mötena mellan föräldrar i mindre och större konstellationer är det viktigaste för att utbyta erfarenheter om saker runt sina sjuka barn.

På kvällen blev det sedan tid med mamma för min del och Basti var hemma med sin morfar. Vi var på Cirkus och tittade på Peter Jöbacks show, Med hjärtat som insats, vilket var en väldigt mysig kväll även om det blev lite stressat innan det startade för vår del då jag inte hade koll på klockan. Det är väldigt mysigt att komma bort från verkligheten ett tag och lyssna på musik. Det är synd bara att biljetterna är relativt dyra så man inte kan göra sådana saker oftare när man ändå bor i stan och då biljetterna inte alltid är utsålda.

En reaktion på ”En händelserik dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s