Påfyllnad av energi

Kom hem trött och ville bara lägga mig i soffan för att titta på tv igår, men eftersom jag hade bjudit in till en AW för mammorna från sjukhuset var det inte möjligt. Jag sa till Micke att jag blir inte sen, hemma senast vid 20 eftersom vi träffades redan vid 17.

Det var flera mammor som var välkända för mig, som jag kände igen från avdelningen och andra som jag inte kan minnas att jag träffat. Denna mix av människor med en sak gemensamma att våra barn har eller haft cancer var helt fantastisk och gav mig så mycket energi. Vi pratade om våra olika resor med våra barn och hittade många gemensamma nämnare. Det blev både jobbiga och roliga samtal allt i en enda röra och hade folk utan barn med cancer lyssnat på våra samtal hade de antagligen trott vi var lite galna ibland och det är just därför det är så skönt med ett forum där vi alla har förståelse för varandra och att det blir väldigt personligt snabbt.

Allt detta slutade med att jag inte kom hem förrän vid 23 och hade en massa energi vilket var väldigt skönt. Nu hoppas jag att detta blir ett stående inslag så att vi får mer energipåfyllnad och vem vet vi kanske till och med tillsammans kan få fram endel förbättringar på sjukhuset som vi anses behövs.

En reaktion på ”Påfyllnad av energi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s