Muta

Återigen var det dags för yoga idag, det är en härlig start på veckan. Jag är inte särskilt duktig då jag både känner mig svag och stel som ett kylskåp, men känns ändå bra och framförallt nyttigt för mig av så många olika anledningar.

När jag mötte upp Micke och Basti efter jobbet idag strosade vi runt ett tag i stan. Vi besökte ett kafé och därefter blev det återigen leksaksaffären. Micke hade lovat Basti en present med tanke på förra veckans cellgifter och kortisonbehandlingen samt för att vi var tvungna att byta hans tejp på kinden idag. Vet inte om det är rätt väg att gå med mutor men får hoppas att han inte blir för bortskämd under den här resan till en frisk Basti. Från början när Basti kom till oss hade vi sagt att han inte skulle ha så mycket leksaker utan hellre kvalitet än kvantitet, men det har inte gått så bra sedan han blev sjuk och kanske inte heller innan. Hur tänker ni kring det med leksaker och mängden saker som tar över hela bostaden?

2 reaktioner på ”Muta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s