Leo

Vår familj får tillökning i november om allt går enligt plan. I söndags var vi och hälsade på Leo för första gången vilket var mysigt även om han är så liten att vi inte fick klappa honom. Vi har alltså bestämt oss för både hundras och numera även valp. Det blir en Bishon Havanais som vi kommer döpa till Leo och vi hoppas att han kommer trivas i vår familj. Basti som vi väckte när vi kom fram till hundarna var inte jätte imponerad utan var rädd att hundarna skulle jaga honom, men då han märkte att de vuxna hundarna bara gick och la sig så blev han lugn. När det fanns ett barnrum fyllt av leksaker kan jag erkänna att det lockade mer än hundarna. Nu försöker vi att lära Basti att han måste plocka undan sina saker för annars kommer Leo att ta hans saker och han får inte ta Bastis Hulken har han berättat. Men idag när han pratade med farfaster och berättade om Leo sa han ”Leo min bästa kompis”, vi får verkligen hoppas att det blir så med tiden.

Här hemma laddar vi på olika sätt för morgondagen då jag ska åka iväg med jobbet medan Micke och Basti ska till sjukhuset för behandling. Jag är tyvärr väldigt förkyld, tror Basti smittat mig, och nu hoppas jag att hinna bli frisk till morgondagen och att Micke inte blir snittad. Känns tyvärr som det varit såhär hela året när vi planerat saker tillsammans med andra att det är någon som blir sjuk. Finns tyvärr inget att göra åt det utan bara att gilla läget som för alla andra särskilt när man har barn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s