AW

Jag har ett behöv av att träffa andra människor och bara få glömma bort vardagen för en liten stund, men sådana möten är ofta svåra att få till. Nu har jag haft två AW där jag bjudit in personer från olika ”delar” av mitt liv. Det är så härligt hur de som kan kommer och alla andra får nya chanser till kommande månader. Igår var det personer både från mitt nuvarande jobb och från mitt föregående samt från min studietid. Det kom en tjej som jag inte träffat sedan 2006-2007 när vi pluggade i Uppsala tillsammans men som vi nu fått kontakt via Facebook igen efter att Basti blev sjuk. Att kunna träffas när man blivit ”vuxen” och livet har gett oss våra prövningar på olika sätt och kunna prata om det är häftigt och väldigt givande. Vi var fem personer förra gången och denna gång ungefär 15 personer. Även om man inte hinner prata med alla känns det som ett roligt koncept som jag kan rekommendera andra som vill umgås med folk i sin närhet men har svårt att få till tiden då allas kalendrar är väldigt fulla. På detta sätt vet man när det blir av och de som kan de kan och man behöver inte försöka hitta tider med alla individuellt vilket gör att de möten man ofta pratar om aldrig blir av. Det kanske bara är jag som har detta ”problem” men det är så skönt att ha funnit en form som passar mig då det betyder mycket.

Idag fortsätter inskolningen av Basti men idag är det Mickes tur att vara där.

En reaktion på ”AW

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s