Så som i himlen

För ett par timmar försvann allt i min omgivning. Alla problem och bekymmer var som bortblåsta medan jag blev hänförd av en underbar föreställning. Min svägerska bjöd med mig till Så som i himlen och gillar man musikaler med allt kan jag verkligen rekommendera denna. Det var skratt, glädje, kärlek och sorg om vartannat. Sådana här inslag i livet behöver jag för det ger en enorm energi som behövs för att orka med vardagen vi har.

Det kan verka som vi lever ett väldigt bra liv och det gör vi många gånger tack vare turen att inte vara ensamma. Att vi har förstående människor i vår omgivning som förstår när vi behöver avlastning, uppmuntran eller bara en tid för att fly från alla måsten. Vi vågar ofta ta den hjälpen som erbjuds och ibland ber vi själva om den. Utan tid ifrån Basti emellanåt hade det inte funkat, jag skulle bli mer galen än vad jag redan är. Förstår att det för andra kan kännas jobbigt att lämna bort sitt sjuka barn men för oss är det räddningen. Vi gjorde det innan Basti blev sjuk och vi fortsätter göra det, även om jag ibland får dåligt samvete när jag hör andra som aldrig gör det. Vi lever dock skilda liv och huvudsaken är att alla finner det som passar dem bäst och att vi vågar undersöka nya lösningar om vi inte är nöjd med de befintliga.

2 reaktioner på ”Så som i himlen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s