Kolmården med Barncancerfonden

Idag bjöd Kolmården och Barncancerfonden Östra in de övriga föreningarna i landet till en heldag för barnen och familjerna. Vi åkte även buss med Barncancerfonden Stockholm Gotland dit. Då vi kom drygt 30 minuter innan det öppnade och alla familjer började samlas utanför huvudentrén slog det mig återigen hur många familjer som drabbas av barncancer runt om i Sverige.

När vi var på den extra delfinshowen för Barncancerfonden och läktarna fylldes slog det mig återigen hur många vi är. Det var 1491 personer anmälda till dagens event och då måste jag erkänna att jag fällde en tår. Det är en jätte fin dag och ett bra intiativ men så tråkigt och hemskt att vi och alla andra tvingas leva livet med barncancer. För ett år sedan kunde jag inte förstå att vi skulle vara här. Ett år är inte så länge sedan men känns ibland som en evighet. Det är dock bra att vi inte vet vad som väntar för då skulle livet vara väldigt tråkigt och för många väldigt jobbigt utan en vilja att komma framåt. Idag har jag träffat och sett många barn och familjer som jag följer i sociala medier, men ett möte var extra fint. Mamman jag skrev om tidigare i veckan som fått ett fruktansvärt besked om sin dotter. Jag är tacksam för det mötet då vi haft relativt mycket kontakt i sociala medier och då är det alltid fint att få träffas.

Trots blåsten och kylan hade Basti en bra dag med besök hos Bamse och åkte karuseller samt sett många olika djur. Tyvärr var linbanan inställd då vi ville åka pga blåsten. Men det ger oss bara ytterligare en anledning till att komma tillbaka nästa år.

3 reaktioner på ”Kolmården med Barncancerfonden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s