Impact Day

Varje år anordnar Discovery Networks en dag för välgörenhet i 53 länder runt om i världen. Varje land får välja vilket välgörande ändamål som passar dem bäst och de har då valt Barncancerfonden flera år i rad. Med tanke på att det är Kanal 5 som anordnar Barncancergalan den 1 oktober så är detta valet inte så konstigt. Idag var vi därför och besökte deras lokaler för att få lunch, men då sov Basti.

Därefter blev det mycket godis för Basti som hittade kolor lite varstans i lokalerna. Vi pysslade lite och gjorde eget slajm för första gången, men även då var godiset med i högsta hugg. Därefter begav vi oss till ett rum där de hade sångstudio och någon som sjöng, men Basti ville inte vara med eller äta sockervadd utan han höll fast vid sina kolor. Därefter gick vi till ett annat rum där barnen kunde baka med Sebastien Boudet från Dessertmästarna, men Basti ville inte det heller. Trots att Sebastien försökte locka med hallon och visade hur man kunde sätta dem på fingrarna mm så var Basti inte imponerad eller övertygad. Vi åkte därför ner till källaren där inspelningsstudion och sminket var. Basti ville inte få en tatuering eller ansiktsmålning, men däremot en kola och dricka. Han blev inlockad i studion där han fastande för alla ballonger man kunde sparka på, men han förstod inte att man kunde spela in tv där. Han hälsade på Christine Meltzer. Han förstod såklart inte att hon brukar vara på TV men när hon stannade honom och frågade vad han heter svarade han efter ett tag ”Basti”. Därefter blev han mycket imponerad av att det fanns kinderägg på TVn, men ville helst sparka på ballongerna istället. Därefter vände det och Basti började charma de som jobbade där, inte för att han gjorde det man ”skulle” utan för att han bjöd på sig själv och spelade fussball med en tjej som bar runt honom och sedan i sminket ville han inte ha tatuering eller färga håret men däremot lekte han med en fläkt och tjejerna som jobbade där. Charmtrollet Basti var i farten och gjorde gymnastiskaövningar mm, så härligt att se honom när han trivs. Innan vi begav oss hem fick han en stor goodiebag och även familjen fick en påse. Tror Basti haft en toppendag även om han inte gjorde det som var tänkt som sagt. Vi tackar för den här fina dagen och imorgon väntar förhoppningsvis ett nytt äventyr med Barncancerfonden som tar oss till Kolmården.

En reaktion på ”Impact Day

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s