Armband som terapi

Förutom min yoga på måndagar som hjälper mig att slappna av har jag även märkt att det hjälper att pärla armband, det blir som en slags terapi. Jag skapar något som förhoppningsvis många personer vill köpa för ett gott ändamål, kontakta gärna AjaBajaCancer om du vill ha mer information eller köpa ett armband. Följ gärna föreningen i sociala medier också.

Basti är väldigt rosslig och igår fick han feber en stund på kvällen men som tur var så försvann den inom en timme varför vi slapp att åka till sjukhuset. Idag hade han också feber en liten stund men jag misstänker att det är något fel på termometern för efter 15 minuter var febern borta. Han är ändå väldigt aktiv min lilla prins och vi var ute några timmar på eftermiddagen/kvällen så han somnade för en gångs skull tidigt, får se om han lyckas sova hela natten. När vi var ute besökte vi en liten liten skog precis där vi bor men det kändes som om den var väldigt stor för Basti som utforskade olika delar. Nyfikenheten som barn bär på och fantasin de har önskade jag ibland smittade av sig så man inte var en trist vuxen.

En reaktion på ”Armband som terapi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s