Fredagsmys med vänner

Basti har fått två bästa vänner från sin första förskola. Det är häftigt hur barn kan ”klicka” med varandra redan från början trots att de är så små. Även under tiden Basti varit sjuk har vi haft kontakt och när vi inte setts på ett tag blir det mycket prat om kompisarna här hemma. Jag har fått höra att även Basti är efterfrågad av tvillingarna. Idag möttes vi och åt pizza tillsammans innan vi gick hem till dem för fredagsmys. Kan inte med ord beskriva den glädje och lycka jag känner för att Basti har hittat så fina vänner som han kan leka med även i den här situationen.

En annan stor händelse idag var att Basti klippte sig för första gången sedan den där dagen på sjukhuset då hans faster rakade av honom allt hår inför att det ändå skulle trilla av pga cellgifterna. Han var väldigt duktig och satt stilla nästan hela tiden. Tänk hur mycket hans hår växt på den här tiden. Kommer mycket väl ihåg hur jobbigt det kändes när jag visste att Basti skulle tappa håret då det gjorde det så påtagligt att han var sjuk, men när väl den dagen kom var håret det minsta problemet. Jag vet att han fortfarande kan tappa håret igen och även om det såklart skulle vara lite tråkigt då det nu växt ut igen så är det ändå inget jag oroar mig för längre utan vi tar det som det kommer.

En reaktion på ”Fredagsmys med vänner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s