Imponerad av drivna personer

Blir imponerad av vad en person, en kvinna och mamma kan genomföra med anledning av vad hennes familj tvingas leva med sedan dottern fått cancer. En hel helg för att ge glädje i en jobbig situation och för att uppmärksamma flera om livet med barncancer där även AjaBajaCancer fick vara med. Är tacksam över mammans intiativ och driv samt stolt över mig och Tove som kommit såhär långt på ett halvår. Vi har bara börjat men hoppas att kunna åstadkomma en hel del framöver. Sprid gärna informationen i sociala medier och följ AjaBajaCancer på Instagram och Facebook, vi är tacksamma för all hjälp.

Basti hade en toppendag med sin mormor och morfar igår även om de inte fick vara med på Siggesta gård. De hade varit i stan och bla. gått i leksaksaffären men Basti ville bara titta och inte ha något, det är skönt att han fortfarande är så men det vänder säkert med tiden.

På kvällen spelade vi sällskapsspel en kort stund och Basti är så himla rolig då han blir arg mitt i men är ändå så himla söt att det är svårt att ta honom på allvar.

En reaktion på ”Imponerad av drivna personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s