Energipåfyllnad

Hade en hemsk natt med mardröm och känslan satt kvar en större del av dagen vilket gjorde att jag bara ville hem och lägga mig under täcket. Idag var dock den första AW som jag tänker genomföra varje månad så att ligga hemma under täcket var ingen genomförbar plan. Trots alla som tyvärr fick förhinder att ses så var vi fem stycken som sågs vilket var så himla mysigt. Det var personer jag lärt känna på tidigare arbetsplatser och min nuvarande och trots att alla inte kände varandra blev det en skön stämning, enda nackdelen var den höga musiken som gjorde det svårt att höra varandra emellanåt. Umgänge med ”rätt” människor ger en värdefull energipåfyllnad så jag är väldigt tacksam för ni som kom ikväll och hoppas få träffa er nästa månad också tillsammans med er som inte kunde vara med idag.

Basti mår väldigt bra för tillfället och är väldigt laddad inför helgens besök av mormor och morfar. Det är tråkigt att de bor så långt bort eftersom det gör att vi inte träffas jätte ofta men vi får ta tillvara på stunderna vi ses istället och prata via FaceTime. Egentligen skulle vi alla åkt till Siggesta Gård på lördag då det är en dag för Barncancerfonden Stockholm Gotland där alla är välkomna både vuxna och barn för att umgås, men eftersom Basti kan bära på vattkoppsvirus får han vara hemma för att inte riskera smitta något annat barn med cancer. Jag ska dock åka dit med AjaBajaCancer för att informera och prata med föräldrar och barn om stödet som behövs när barnen får cancer. Ska bli väldigt spännande att se hur mycket folk som kommer dit på lördag.

3 reaktioner på ”Energipåfyllnad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s