Tekniska museumet

Basti och jag mötte min vän med sina killar idag för ett besök på Tekniska museumet, så lyxigt med gratis inträde på onsdagskvällarna efter 17. Till en början var Basti väldigt blyg inför sina nya kompisar men helt orädd för den nya miljön. Han gillade museumet och allt han kunde leka med. Där inne var Basti precis som alla andra barn och han orkade gå upp och ned på olika underlag, åka rutschkana alldeles själv och sprang runt för att testa olika saker. Basti åt till och med lite av min väns medhavda mellis när han såg de andra barnen äta, detta ger mig goda förhoppningar inför förskolestarten och att han då ska börja äta lite mer varierat. Får hoppas att det blir så framöver. Kommer även blir flera besök till detta museum tillsammans med Basti som gillade det och det är så stort vilket gör att det finns mycket kvar att utforska. Gratis inträde på onsdagarna gör det även ännu bättre.

2 reaktioner på ”Tekniska museumet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s