En bra dag

Vilken härlig dag vi haft! Basti började med att följa med mig till jobbet någon timme, han vägrade att släppa chipspåsen så den fick följa med. Kan berätta att det blev en hel del blickar från andra vuxna på bussen då han åt chips, men som många i min närhet säger ”bättre chips än inget”. Efter att vi åt frukost med mina kollegor fick Basti sitta i sin vagn för att kolla på sin platta vilket han gjorde väldigt snällt samtidigt som han åt chips och drack mjölk. Efter ca 20 minuter blev han trött och då sa han till för att vila i vagnen, väldigt smidigt måste jag erkänna.

Därefter hämtades Basti av Micke och de åkte till Leos lekland samt åt lunch på Mc Donalds. Bastis glädje i en video som Micke skickade kunde jag nästan ta på, han sprang så fort han kunde mellan leksakerna och njöt av livet. Själv hade jag egentid idag innan jag mötte upp en vän för middag. Tänk vad mycket energi en middag med en vän kan ge. Att få sitta ostört och prata om livets upp- och nedgångar är så skönt. Att kunna ha ärliga samtal om hur livet faktiskt är bakom hemmets stängda dörrar är väldigt befriande och något jag önskade jag fick mer tid till. Tyvärr blir det sällan att jag träffar vänner där tillfällen att inte bara ha ytliga samtal om livet ges. Det är skönt att höra att det inte bara är vår relation som måste jobbas på, men där tiden eller energin inte alltid finns. Mina samtal med vänner har ofta förbytts till att handla om våra barn istället för hur man faktiskt mår. Jag skulle verkligen vilja få tid med mina vänner och ha de där ärliga samtalen som jag i min fantasi tror att alla andra kvinnor har med sina bästa vänner. Jag får vara tacksam för tillfällena som ges och jobba på att försöka få till flera sådana givande möten med vänner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s