Päron

Redan efter ett dygn med kortison börjar vi märka skillnaden på Basti. Efter mycket tjat gick vi till lekparken och då var allt frid och fröjd tills Basti såg ett halvätet päron. Jag försökte få honom att äta en banan eller att vi skulle köpa något som fanns närmare lekparken men det gick inte att få honom på andra tankar utan han skulle ha ett päron. Då var det bara att sätta honom i vagnen igen för att gå till affären för att köpa päron och därefter gick vi tillbaka till lekparken där han fick äta sitt päron nöjt. Han brukar aldrig vilja ha just päron utan vi brukar kunna få honom att ta en annan frukt om vi har med oss det om han fastnar för något särskilt, men idag var det omöjligt och jag skyller det på kortisonet då det även tidigare gett honom olika hang-ups. När omgivningen rekommenderar att vi kan köpa hem det Basti brukar vilja äta så vi har det hemma när suget sätter in förstår de nog inte riktigt att detta sug inte riktigt går att förutse utan det kan vara helt oliks saker från gång till gång och det går inte att ha hela sortimentet hemma utan vi får försöka lösa situationen från stund till stund vilket är jobbigt då det kan bli allt från ett halvätet päron på lekparken eller pizzareklam på TVn som triggar honom. Bara att hålla tummarna att det blir så smidigt som möjligt nu när vi har några tuffa dagar framför oss.

2 reaktioner på ”Päron

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s