Samla energi

Att få njuta av livet är underbart! Sitter på en uteservering vid vattnet och känner vinden fläkta medan vi hör båtarna passera är väldigt skönt och avkopplande. Vi gick i värmen hit och Basti somnade på när han vaggades i vagnen som han älskar. Jag behövde det här miljöombytet även om det bara är en promenad bort från hemmet så är känslan att jag befinner mig långt bort från verkligheten för en stund. Här och nu finns inga problem eller måsten utan jag bara är i stunden och samlar kraft. Jag tror att vår vardag har gjort mig mer medveten om livets upp- och nedgångar samt bättre på att fånga stunderna som ger energi och våga stanna kvar där även om det bara är en kort stund. Det låter kanske konstigt och överdrivet men tror det är nödvändigt med dessa pauser.

Basti mår väldigt bra just nu vilket också är en andningspaus för oss. Vi vet att blodprov och behandling väntar nästa vecka men försöker bortse från det även om känslorna börjar komma krypande eftersom kortisionbehandlingen i fem dagar brukar vara påfrestande då Basti blir som ett annat barn. Men vi får ta det när det kommer och fram tills dess njuta av andningshålen och tiden vi kan samla energi.

2 reaktioner på ”Samla energi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s