En superhjälte

En familj har förlorat en dotter, en storasyster, ett barnbarn, ett syskonbarn och en kusin. Många barn och vuxna har förlorat en vän och prinsessa som vi idag sa hejdå till vid en oerhört fin stund som var så mycket Siri som det nu kan bli. Siri skulle inte lämnat oss utan fortsätta sitt liv med sin familj och vänner, men tyvärr vann hon inte kampen mot cancern utan fick lämna alla alldeles för tidigt.

Familjens beskrivning av att Siri nu är på ett öppet hav i ett stort skepp som lämnat familjen kvar ledsna men med många fina minnen och att hon nu är påväg till en annan hamn där många kommer bli glada av att få träffa denna underbara tjej med ett så stort hjärta, glittrande ögon och fina piruetter var så fin. Hon var en tjej som verkligen tog vara på livet och det är så ofattbart att hon inte längre finns kvar här hos oss.

Basti var med på minnesstunden och var väldigt lugn under hela tiden. Det kändes som han kanske ändå förstod något om än inte allt. Det var många tårar som rullade på mina kinder när bilderna på denna solstråle rullade framför oss blandad med fin musik och Siris älsklingslåtar, men det blev även några leenden märkte jag för att hon var så glad och tokig på några av bilderna. Basti lämnade ett gosedjur med rosa rosett vid den lilla vita kistan som var omringad av fina blommor i framförallt rosa nyanser. När vi lämnade kapellet frågade jag Basti om han ville vinka till Siri och då sa han ”ja min superhjälte”. Vi har förlorat en dansande prinsessa men fått en riktig superhjälte som ger oss kraft när vi som mest behöver det. Denna lilla tjejs liv har en stor mening och om vi alla kan ge lite av den glädjen och givmildheten som hon gjorde kommer det blir en bättre värld. Jag vill fortsätta hjälpa andra som behöver vår hjälp precis som andra hjälper oss, snälla fortsätt med det 🙏💖

En reaktion på ”En superhjälte

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s