Förberedelser

Hur förbereder vi Basti inför begravningen imorgon eller går det egentligen att förbereda honom inför det? Jag har ikväll gjort ett försök genom att berätta för honom att vi ska på en begravning imorgon och säga hejdå till Siri som inte finns här hos oss längre utan är en ängel. Jag berättade att vi kommer säga hejdå men att Siri inte kommer kunna prata med oss mer men att hon säkert lyssnar på vad vi säger. Försöker förklara att det kommer vara mycket folk där som är ledsna och även bilder på Siri. Han lyssnar och svara adekvat på det jag säger, när jag berättat klart tittar han på mig och säger ”älskar dig mamma” ❤️ Det var så fint att han sa det just då för det visar att han förstod att vi pratade om något sorgligt. Jag hoppas att allt går så bra som möjligt imorgon för oss och att Basti inte stör de andra gästerna. Alla mina tankar är hos närmsta familjen, jag finns alltid här för er.

Jag och Basti har även hunnit med att träffa min kusin med familj som var i stan på besök. Det blev ett besök på Gröna Lund några timmar. Till en början var han väldigt blyg men när vi skulle åka hem var det full rulle på honom medan han skulle kittla sina sysslingar. Återigen slås jag av att han inte är så annorlunda än andra barn ändå. Han har en sjukdom men är inte sjuk just nu som en klok pappa sa till mig om sin dotter en gång och det stämmer så väl. Det är sonden i näsan som avslöjar sjukdomen men annars skulle inte omgivningen märka det alls i dagsläget. Jag håller tummar och tår för att han får fortsätta må såhär bra och att vi slipper tid på sjukhuset pga feber eller andra åkommor.

3 reaktioner på ”Förberedelser

  1. Fina Basti. Hoppas det går så bra det kan idag vännen. Tänker på er som vanligt. Idag även Siris familj trots att jag inte känner dom. ❤️❤️❤️

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s