Solstråle

Han charmar ofta sin omgivning totalt med sitt coola lugn, sin omtanke och sina glittriga ögon. Han känns ofta äldre än han är när han pratar men ser yngre ut än han är. Jag är såklart inte objektiv men känns som det kommer gå bra för denna lilla kämpe om han fortsätter livet som han börjat det och om han fortsätter att känna stöd och kärlek från omgivningen. Som vuxna i närheten av barn fyller vi en väldigt viktig roll i barnens liv för att de ska få de bästa förutsättningarna för framgång. Men vad är egentligen framgång för en människa? Tror att vi alla kan ha olika fokus och tankar kring detta då det för vissa handlar om bra karriär, mycket pengar, mycket vänner, nära kontakt med familjen eller att hjälpa andra människor. För mig handlar det om att vara trygg i sig själv oavsett vad som händer och att man pga sin trygghet kan värna om andra. Vad betyder framgång för dig?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s