Annonser

Igår passerade ytterligare en dag då vi efter mitt jobb bara var inne och gjorde precis ingenting. Jag ska inte klaga på värmen men den påverkar ändå vad vi orkar i en redan energifattig situation. Har dock förstått att vi är långt ifrån ensamma om att ha dagar där vi struntar i alla borden.

Efter att Bastis kompis gick bort för en dryg vecka sedan har jag märkt att jag börjat kolla på dödsannonser vilket jag aldrig gjort tidigare. Micke tycker att det är lite märkligt och tycker att jag istället ska kolla på annonser med kattungar som jag har en tendens att göra när jag mår dåligt. Risken dock med annonserna med katterna är att jag vill ha en och inte kan släppa den tanken på hur mysigt det skulle vara med sällskap av en hårtuss som dessutom får växa upp med Basti vilket kanske gör att den inte skulle vara så rädd som vår tidigare katt Maya där hans kärlek inte var besvarad. Han kallar fortfarande alla katter han ser för Maya vilket gör lite ont i hjärtat. Skulle vara mysigt med ett djur igen men samtidigt blir man mycket mer bunden då man måste fixa kattvakt om man ska åka iväg och blir mer att städa mm. Men de är väldigt gulliga att titta på och ger mig ett lugn av att mysa med, kanske något jag skulle behöva eller är det endast för att jag vill att något positivt ska hända i mitt liv?

4 reaktioner på ”Annonser

  1. Skaffa er en liten hårig katt tycker jag ❤️ Vi behöver allt positivt som vi kan få, och visst blir man lite mer låst med ett djur men det löser sig. Vi är ju en stor familj som finns där för varandra 💖

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s