Ta vara på bra saker

Igår blev jag återigen påmind om att man aldrig kan ta något för givet i livet utan att vi verkligen ska uppskatta det vi har. Livet verkar testa många i min närhet just nu och det är jag verkligen ledsen för. Någongång kan väl saker få gå bra och flyta på känns det som, kanske blir det så framöver?

Det gäller att verkligen ta tillvara på de bra stunderna för att försöka samla energi. Igår hade vi ändå en bra stund då vi mötte upp många av mina vänner från studietiden för en picknick. Vi bor i olika delar av landet och Stockholm vilket gör att vi tyvärr inte träffas så ofta. Jag önskar verkligen att vi kunde finna mer tid till umgås framöver men livet med barn och jobb gör det tyvärr svårt. Livet var så enkelt när vi pluggade och nästan sågs dagligen, även om det kanske inte kändes så enkelt just då med alla problem som tillhörde den tiden. Kanske får vi perspektiv och om 10 år känns det som de problem vi går igenom nu inte är så svåra, men det hoppas jag inte för i sådant fall måste det hända väldigt jobbiga och tråkiga saker i framtiden och nu är ju tanken att det snart ska vända.

Basti hade en bra dag igår då han först hängde med Micke för att därefter möta upp mig efter jobbet för att vara med på picknicken även om han och Micke mest lekte i parkleken samt badade i plaskis. Därefter blev det resterna med pizza för dessa underbara killar.

En reaktion på ”Ta vara på bra saker

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s